Onze medewerkers


Hoe gaan wij dat doen?


Het initiatief Bergen Breedband bestaat uit een grote groep inwoners uit onze gemeente. Bij deze groep is veel expertise aanwezig op tal van terreinen om dit project tot een succes te maken.


Financiering

Voor een verantwoorde financiering van dit netwerk moet minimaal 45% van de huishoudens een abonnement afsluiten bij een van onze providers. Daarmee wordt men automatisch en zonder extra kosten lid van de coöperatie.
De financiering zal middels leningen worden gerealiseerd.


Bergen Breedband, een coöperatie.

Wij zien een Glasvezelnetwerk als een essentiële nutsvoorziening voor burgers en bedrijven. Daarbij hoort ook dat de burgers en gebruikers zeggenschap hebben over deze nutsvoorzienning. Als abonnee bent u lid van onze coöperatie en heeft u via de ledenraad stemrecht bij en invloed op Bergen Breedband. Daarmee is de coöperatie een zogeheten verbruikerscoöiperate zonder winstoogmerk.


Meer informatie over de coöperatie vindt u hier.


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 06 8200 2185.


Stel een vraag aan de coöperatie.


Wat levert het op:

Een razendsnel en toekomstbestendig netwerk

Haast grenzeloze mogelijkheden om snelheden over ons netwerk in de toekomst nog verder op te voeren en steeds meer diensten over het internet te kunnen gebruiken.

Een open netwerk betekent keuzevrijheid

Ons netwerk is een open netwerk. Elke dienstenaanbieder is welkom. Dit zorgt voor een breed dienstenaanbod voor nu en in de toekomst. En dit tegen aantrekkelijke tarieven.

Ons eigen netwerk

Door de coöperatiestructuur bepalen de leden de gang van zaken omtrent het netwerk en niet bijvoorbeeld een grote (buitenlandse) investeerder. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee voor de bewoners van Bergen een verantwoorde investering doen waar alle leden van kunnen profiteren. Nu en in de toekomst!